OM MIG

Jeg er en ung mand på 28 med en meget social og åben personlighed. Jeg har en stor passion for grafik og digitalt design. Dertil er jeg en meget engageret og effektiv type, som ikke går på kompromis med kvaliteten af det jeg laver. Min interesse for grafisk design stammer fra mine år på handelsgymnasiet og har siden ført til mit studievalg. Jeg har dermed efterhånden en del erfaring indenfor området.

Uddannelsesmæssigt har jeg en professionsbachelor i Digital konceptudvikling med en baggrund, som Multimediedesigner. Gennem min studietid har jeg tilegnet mig faglig viden indenfor grafisk design, digitalt design, UX/UI-design, prototypeudvikling, videoredigering, animationer, sociale medier, konceptudvikling mm. Dertil har jeg kompetencer indenfor programmerne Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, XD, Sketch & InVision Studio.

Min interesse for fotografering og billederedigering er stor. Min interesse begyndte, da jeg var ude at rejse i mit sabbatår, og sidenhen er min interesse kun blevet større. Jeg har derfor udvidet med produktfotografering, cinemagraphs og animationer. Billederne fra mine rejser kan ses her på hjemmesiden eller på min Instagram-profil, hvor jeg lægger billeder op samt illustrationer, animationer og andet grafik.

ERFARING

Digital Designer • Grafikr

Marts 2020 – nu

 

Som designer hos Grafikr er mine opgave primært, at designe unikke webshops, som giver gode brugeroplevelser og øger konverteringen. Derfor er mine opgaver særligt indenfor UX/UI-design i form af prototypeudvikling, men også design af markedsføring i form af dynamiske web-bannere, animationer og video.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, XD, Sketch og InVision Studio.

Digital Design Intern • Creuna

August 2019 – december 2019

 

Som praktikant hos Creuna var mine opgaver alt indenfor UX/UI-design i form af prototypeudvikling og pitches. Derudover arbejdede jeg med marketingkampagner, content-udvikling og animation. Igennem perioden blev jeg specialiseret i digitalt design af en hver art.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Sketch og InVision Studio.

Grafiker • VIA University College

November 2018 – december 2019

 

Hos VIA University College arbejdede jeg som grafiker i et studentermedhjælperjob, hvor jeg løste diverse grafiske opgaver både online og offline. Materialer og markedsføring til både eksternt brug og internt brug.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator og InDesign.

UX/UI-designer • Relion

Februar 2019 – juli 2019

 

Hos Relion var jeg ansat til at have ansvaret for et prototypedesign af programmet Relion, som er deres planlægningssystem til både arbejdsgivere og medarbejdere. Programmet har til formål at skabe overblik vagtplaner, medarbejdere, løn m.m.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator og XD.

Grafisk studentermedhjælper • Cabi

August 2018 – oktober 2018

 

Mens jeg var studentermedhjælper hos Cabi, arbejdede jeg med diverse tryksager, alt fra kataloger, invitationer, flyers og avis-annoncer. Derudover beskæftigede jeg mig med online markedsføring i form af web-bannere og web-annoncering.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro.

Grafikerpraktikant • Minimum

Januar 2018 – juli 2018

 

Under mit praktikophold hos Minimum havde jeg ansvaret for diverse grafiske opgaver. Jeg beskæftigede mig med fotografering, billedredigering og stories til hjemmesiden. Derudover havde jeg ansvaret for udvikling af content til både Minimums og Moves’ sociale medier. Undersiden Stories på hjemmesiden havde jeg stor indflydelse på, og redesignet af den er den, som Minimum benytter i dag.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects og XD.

Grafisk studentermedhjælper • Cabi

Maj 2017 – januar 2018

 

Mens jeg var studentermedhjælper hos Cabi, arbejdede jeg med diverse tryksager, alt fra kataloger, invitationer, flyers og avis-annoncer. Derudover beskæftigede jeg mig med online markedsføring i form af web-bannere og web-annoncering.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro.

Frivillig grafiker • Rask Vinimport

Januar 2017 – juni 2017

 

I perioden, hvor jeg var frivillig hos Rask Vinimport, beskæftigede jeg mig hovedsagligt med designet af deres logo, design af flyers og visitkort til deres forretningsmøder og produktfotografering til deres hjemmeside.

Programmer anvendt: Photoshop, Illustrator og Indesign.

UDDANNELSE

Digital konceptudvikling • Erhvervsakademi Aarhus

August 2018 – januar 2020

 

Uddannelsen har fokus på projektledelse, innovation, nytænkning og at skabe digitale løsninger. På uddannelsen arbejder man kreativt, vækker egne ideer til live og følger de nyeste trends inden for internet og sociale medier. Man lærer at arbejde med udvikling af koncepter inden for alle digitale platforme – både på et strategisk og praktisk niveau.

Multimediedesign • Erhvervsakademi Aarhus

August 2016 – juni 2018

 

På uddannelsen til multimediedesigner gennemgår man alle niveauer af den digitale designproces. På uddannelsen arbejder man med design og udvikling af webløsninger, digitale brugeroplevelser, indholdsproduktion til digitale medier, frontend programmering samt innovation og ideudvikling.

Handelsgymnasiet HHX • Skanderborg – Odder Center for Uddannelse

August 2012 – juni 2015

 

HHX-uddannelsen tilbyder både undervisning i almene fag og i fag, der handler om virksomheders økonomi, afsætningsmuligheder og retslige forhold. Derudover indgik også innovation og kulturforståelse som fag på uddannelsen.

CV

Hvis du ønsker at vide mere om mig og min erfaring og min uddannelsesvej, kan du se mit CV ved at klikke nedenfor.

Kontakt mig, hvis du ønsker yderligere information om mig, f.eks. anbefalinger, eksamensbeviser eller andet.